R2

Nelli Kortelainen

Taitajat

s. 2011


Olen Nelli Kortelainen. Olen harrastanut taitoluistelua 6 vuotta. Taitoluistelussa on parasta esiintyminen, onnistuminen ja kaverit. Tykkään tehdä ohjelmaa, hyppyjä, piruetteja ja liukuja. Tavoitteena tälle kaudelle on saada axel ja olla ensimmäisen kisoissa.

Lilian Kaatrasalo

Aluesilmut

s. 2011


Olen Lilian Kaatrasalo ja olen harrastanut taitoluistelua noin 5 vuotta. Taitoluistelussa on parasta esiintyminen ja kaverit. Tykkään tehdä piruetteja ja hyppyjä. Tavoitteenani tälle kaudelle on hioa axel hyväksi ja saada myös kaksoishyppyjä.

Ninni Kortelainen

Taitajat

s. 2008


Olen Ninni Kortelainen, olen harrastanut taitoluistelua 9 vuotta. Taitoluistelussa parasta on esiintyminen ja kaverit. Tykkään myös tehdä erilaisia piruetteja ja hyppyjä. Minun tavoitteena on edetä seuraavan kilpailusarjaan.

Lyydia Kyllönen 

Taitajat

s.2011

 Olen Lyydia Kyllönen. Harrastan taitoluistelua viidettä vuotta. Taitoluistelussa on parasta esiintyminen. Tykkään tehdä hyppyjä ja askelia. Lempi hyppyni on tulppi.


Liza Girko

Tintit

s. 2013

Olen harrastanut taitoluistelua kolme vuotta (kaksi vuotta Venäjällä ja yhden Suomessa). Toivoitteeni on aloittaa kilpailemisen ja menestyä kisoissa hyvin.

Elisa Zon

Taitajat

s. 2008 

Olen Elisa Zon ja olen harrastanut taitoluistelua noin 7 vuotta. Taitoluistelussa parasta on kaverit ja kilpailut. Minun tavoitteena tälle kaudelle on oppia uusia elementtejä.

Helmi Huttunen

Taitajat

s. 2007

Olen harrastanut taitoluistelua 7 vuotta. Parasta taitoluistelussa on hypyt. Haluan oppia hyväksi luistelijaksi.


Matilda Kyllönen

Taitajat

s. 2010

Harrastan taitoluistelua nyt kuudetta vuotta. Taitoluistelussa on parasta oman ohjelman harjoittelu. Tykkään myös tehdä piruetteja. Tavoitteenani on kehittyä paremmaksi luistelijaksi.