R3

Ella Pohjoisaho

s. 2011

Olen harrastanut taitoluistelua kolme vuotta. Taitoluistelussa parasta on hajoittelu ja kaverit.

Lilian Rose

s. 2013

Olen harrastanut taitoluistelua 1.5 vuotta. Parasta on, kun oppii uusia temppuja. Lempiliukuni on ikkunaliuku ja lempihyppyni ovat tulppi ja valssihyppy. Tavoitteena on tulvaisuudessa voittaa kisat

Pihla Huttunen

s. 2011

Olen harrastanut taitoluistelua 4 vuotta. Parasta taitoluistelussa on piruetit. Haluan oppia uusia hyppyjä ja piruetteja.

Olivia Pietikäinen

s. 2013

Olen 8-vuotias Olivia Pietikäinen. Aloitin taitoluistelukoulun eskarissa ja nyt syksyllä siirryin R3-ryhmään. Olen myös mukana uudessa muodostelmaluisteluryhmässä. Taitoluistelussa on parasta se tunne, kun oppii uuden tempun ja saa harjoitella omaa ohjelmaa!

Emilia Pietikäinen

s. 2011

Olen 10-vuotias Emilia Pietikäinen. Aloitin taitoluistelukoulun ollessani tokaluokalla, nyt syksyllä siirryin R3-ryhmään. Olen myös mukana uudessa muodostelmaluisteluryhmässä. Taitoluistelussa on kivointa liu'ut, kaverit ja se kun saa olla jäällä!

Ellen Nummela

s. 2013

Olen harrastanut taitoluistelua kaksi vuotta. Taitoluistelussa on parasta kaikki. Pidän etenkin pirueteista ja valssihypyistä, ja odotan innolla luistelemista muodostelmajoukkueessa kivojen kavereiden kanssa.


Vanessa Repo

s. 2011

Olen Vanessa Repo. Olen harrastanut taitoluistelua yhden vuoden. Taitoluistelussa parasta ovat valssihypyt ja piruetit sekä se, kun oppii uusia temppuja. Tykkään myös esiintyä. Minun tavoitteena on osallistua kisoihin. Taitoluistelu on tosi kiva harrastus!


Melinda Pasanen

s. 2013

Aloitin taitoluistelun 4-vuotiaana. Taitoluistelussa tykkään eniten temppujen harjoittelusta ja kavereista. Tavoitteena on tehdä oma hieno luisteluohjelma ja päästä kilpailemaan.


Alexandra Pasanen

s. 2012

Olen harrastanut taitoluistelua 4-5 vuotta. Parasta on oppiminen ja kisailut. Minun tavoitteena on päästä kisoihin luistelemaan.

Venny Vaarasuo

s. 2014

Olen Venny Vaarasuo 7 -vuotias ekaluokkalainen. Olen harrastanut taitoluistelua vuoden. Parasta taitoluistelussa on liu'ut ja uuden oppiminen sekä kaverit. Haluaisin oppia kiihdytyspiruetin.


Heini Kaarakainen

s. 2010

Olen harrastanut taitoluistelua noin 5 vuotta. Pidän pirueteistä ja hypyistä. Lisäksi taitoluistelussa on kivaa tavata kavereita.

Heta Juntunen

s. 2012