TESTIT

KUTSU YKSINLUISTELUN TESTITILAISUUTEEN 18.5.2019 Kuopioon

Kuopion Luisteluseuran taitoluistelujaosto järjestää yksinluistelun testitilaisuuden Kuopiossa, Lippumäen jäähallissa (Petosentie 8, 70820 Kuopio) lauantaina 18.5.2019 klo 10-19. 

Testeissä on mahdollisuus suorittaa kaikki tasot perustesteistä (1-4) ja elementtitesteistä (1-6). Kuopion Luisteluseuran luistelijoiden lisäksi otamme aikataulun sallimissa rajoissa mukaan luistelijoita myös muista seuroista. Ensisijalla ovat Itäisen- ja Kaakkoisen alueen seurat. Luistelijat otetaan mukaan seuroittain ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tuomarit: Olga Baranova ja Mia Laakso 

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 12.5. mennessä sähköpostitse: toimisto@kuls.fi

Osallistumismaksut: Perustesti 1, Perustesti 2, 10 €/luistelija/koko testitaso tai osasuoritus Perustesti 3, Perustesti 4, 15 €/luistelija/koko testitaso, 10 €/osasuoritus Yhdessä testitilaisuudessa voi suorittaa enintään kahta (2) perustestitasoa. Elementtitesti kaikki sarjat 25 €/luistelija/elementtitestitaso tai osasuoritus 2 tai enemmän elementtejä, osasuoritus 1 elementti 10 €/luistelija. Yhdessä testitilaisuudessa voi suorittaa enintään kahta (2) elementtitestitasoa.

 Osallistumismaksut sekä tuomarikulut laskutetaan jälkikäteen osallistuvilta seuroilta. Peruutukset 6 vrk ennen testiä veloituksetta. Sen jälkeen veloituksetta vain lääkärin- /terveydenhoitajan todistuksella. Tervetuloa Kuopioon!


Mikkelin Luistelijat ry (ML) järjestää yl testitilaisuuden Mikkelin jäähallissa (Ikioma Areena) lauantaina 11.5.2019 klo 9-18

Testeissä on mahdollisuus suorittaa kaikki tasot perustesteistä (1-4) ja elementtitesteistä (1-6).


ML:n luistelijoiden lisäksi otamme aikataulun sallimissa rajoissa mukaan luistelijoita myös muista seuroista. Etusijalla ovat Kakkoisen-ja itäisen alueen seurat. Luistelijat otetaan mukaan seuroittain ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollista karsintaa varten pyydämme seuroja ilmoittamaan testeihin osallistuvat luistelijat karsintajärjestyksessä, joka tehdään viimeeksi ilmoitetusta osallistujasta.

Tuomarit: Olga Baranova ja Tuija Toivakainen

Ilmoittautumiset maanantaihin 29.4.2019 mennessä sähköpostitse: ilmoittautuminen.ml@gmail.com

Osallistumismaksu:

Perustesti1, Perustesti 2, 10 €/luistelija/koko testitaso tai osasuoritus

Perustesti 3, Perustesti 4, 15 €/luistelija/koko testitaso, 10 €/osasuoritus
- yhdessä testitilaisuudessa voi suorittaa enintään kahta (2) perustestitasoa.
Elementtitesti kaikki sarjat 25 €/luistelija/elementtitestitaso tai osasuoritus 2 tai enemmän elementtejä osasuoritus 1 elementti 10 €/luistelija
- yhdessä testitilaisuudessa voi suorittaa enintään kahta (2) elementtitestitasoa.
Osallistumismaksu ja tuomarikulut laskutetaan jälkikäteen osallistuvilta seuroilta.

Peruutukset 7 vrk ennen testiä veloituksetta. Sen jälkeen kuluitta vain lääkärin-/terveydenhoitajan todistuksella.

Aikataulu ja suoritusjärjestys ilmoitetaan sähköpostitse osallistuville seuroille ja on luettavissa Mikkelin Luistelijoiden Internet -sivuilla viimeistään torstaina 9.5.2019.
Tervetuloa!