K1

K1-luistelijoiden harjoittelu on pitkäjänteistä ja tavoitteellista. Harjoitusohjelma rakentuu jokaisen luistelijan henkilökohtaisiin tavoitteisiin nojaten, jotka laaditaan yhdessä valmentajan kanssa. Jääharjoituksia sekä taitoluistelua tukevia oheisharjoituksia on useita kertoja viikossa. Luistelijat harjoittelevat kaksois- ja kolmoishyppyjä sekä kaksoishyppy-yhdistelmiä, tavoittelevat tason 4 piruetteja, sekä tekevät vaativimpia askeleita. Ryhmän luistelijat kilpailevat Kansallisissa ja tähtisarjoissa.

Valmentajat:
Emma Elo

K2

K2-luistelijoiden harjoittelu on pitkäjänteistä ja tavoitteellista. Harjoitusohjelma rakentuu jokaisen luistelijan henkilökohtaisiin tavoitteisiin nojaten, jotka laaditaan yhdessä valmentajan kanssa. Jääharjoituksia sekä taitoluistelua tukevia oheisharjoituksia on useita kertoja viikossa. Luistelijat harjoittelevat kaksoishyppyjä ja niiden yhdistelmiä, haastavia piruetteja ja niiden variaatioita, sekä tekniikkaa vaativia askeleita ja liukuja. Ryhmän luistelijat kilpailevat Taitajissa ja debytanteissa.

Valmentajat:
Emma Elo

K3

K3-luistelijat ovat aloittelevia kilpaluistelijoita, jotka opettelevat säännölliseen jää- ja oheisharjoitteluun. Jääharjoitukset koostuvat perusluistelun lisäksi yksöishypyistä sekä helpoista askeleista, liu'uista ja pirueteista. Ryhmän luistelijat kilpailevat nuoremmissa taitajissa.

Valmentajat:
Emma Elo

K4

K4-luistelijat kilpailevat Tintit sarjassa, sekä tähtäävät kohti kilpailemisen aloittamista ja opettelevat säännölliseen jää- ja oheisharjoitteluun. Jääharjoitukset koostuvat perusluistelun lisäksi helpoimmista yksöishypyistä sekä helpoista askeleista, liu`uista ja pirueteista.

Valmentajat:
Emma Elo

H-ryhmät

Harraste ryhmissä opetellaan taitoluistelun perus lajitaitoja monipuolisesti. 

Valmentajat:
Emma Elo

TAITOLUISTELUKOULU

Taitoluistelukoulu on tarkoitettu taitoluistelusta innostuneille lapsille, jotka hallitsevat jo jonkin verran perusluistelua ja haluavat oppia lisää. Jäällä edetään leikkien ja pelaten - taitoluistelun elementtejä, kuten piruetteja ja hyppyjä unohtamatta. Ryhmän viikkoharjoitteluun kuuluu myös taitoluistelua tukevaa oheisharjoittelua. Luistelijan taitotason ja valmentajan suosituksen mukaan tästä ryhmästä voi edetä kilparyhmään ja harrasteryhmään.

Emma Elo, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 044 3603437

Sähköposti: emma.elo@hotmail.fi

HIPPO-LUISTELUKOULU

Hippokoululaiset pääsevät oppimaan jäällä etenemistä ja perusluistelua leikin varjolla. Sillä ei ole väliä, haluaako vain luistella, tulla jääkiekkoilijaksi, vai taitoluistelijaprinsessaksi tai -prinssiksi. Tärkeintä on luistelun ilo, jäällä liikkuminen ja into uusien taitojen opettelemiseen.

Emma Elo, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 044 3603437

Sähköposti: emma.elo@hotmail.com

AIKUISET

Aikuisryhmäläiset ovat niitä, joita on luistelukärpänen puraissut ja jotka haluavat päästä oppimaan luistelun saloja, sekä samalla hieman kohottaa kuntoaan. Heidän kanssaan käydään läpi perusluistelun osat jokaisen henkilökohtaisen tason mukaan ja opetellaan joitakin taitoluisteluelementtejä. Tärkeintä on luistelun ilo ja ryhmän kannustava ilmapiiri.

Valmentajat:
Emma Elo