RYHMÄT

Kilpailevat luistelijat

Kilpailevien luistelijoiden harjoittelu on pitkäjänteistä ja tavoitteellista. Harjoitusohjelma rakentuu jokaisen luistelijan henkilökohtaisiin tavoitteisiin nojaten, jotka laaditaan yhdessä valmentajan kanssa. Harjoittelu koostuu perusluistelun lisäksi haastavista pirueteista, hypyistä ja niiden yhdistelmistä sekä monipuolisista askeleista ja liu'uista. Jääharjoituksia sekä taitoluistelua tukevia oheisharjoituksia on useita kertoja viikossa, jonka lisäksi luistelijat ottavat valmentajilta yksityistunteja.

Kaija Kelavuori, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 0440 910626

Sähköposti: kaija.kelavuori@luukku.com  


Taitoluistelukoulu

Luistelijalla on vähän taitoluistelun alkeita tai Hippokoulu käytynä ja hän on kiinnostunut taitoluistelusta. Ryhmän viikkoharjoitteluun kuuluu myös taitoluistelua tukevaa oheisharjoittelua. Luistelijan taitotason mukaan tästä ryhmästä voi edetä kilparyhmään.

Mirva Tikkanen, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 050 3383408

Sähköposti: kurimonvillisika@gmail.com


Hipot (luistelukoulu, Iisalmi ja Sonkajärvi)

Luistelukoululaiset pääsevät oppimaan jäällä etenemistä ja perusluistelun saloja leikin varjolla. Luistelukouluun ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin. Sillä ei ole väliä haluaako vain luistella, tulla jääkiekkoilijaksi vai taitoluistelijaprinsessaksi tai -prinssiksi. Tärkeintä on luistelun ilo, jäällä liikkuminen ja into uusien taitojen opettelemiseen.

Nina Vaarasuo, ryhmävastaava Iisalmi

Puhelinnumero: 044 3086616

Sähköposti: nina.vaarasuo@iisalmi.fi


Pirjo Rönkkö, ryhmävastaava Sonkajärvi

Puhelinnumero: 0400 809420

Sähköposti: pirjo.ronkko@outlook.com

Anu Kyllönen, ryhmävastaava Sonkajärvi

Puhelinnumero: 040 7163605

Sähköposti: anu.asikainen@gmail.com


Revontulet (aikuisryhmä)

Aikuisryhmäläiset ovat niitä, joita on luistelukärpänen puraissut ja jotka haluavat päästä oppimaan luistelun saloja sekä samalla hieman kohottaa kuntoaan. Aikuisten kanssa käydään läpi perusluistelun osat jokaisen henkilökohtaisen tason mukaan sekä opetellaan joitakin taitoluisteluelementtejä. Lisäksi kuntoa kohotetaan välillä ihan kuntoluistelun merkeissä. Tärkeintä on luistelun ilo ja ryhmän kannustava ilmapiiri.

Marjatta Korsulainen, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 

Sähköposti: marjatta.korsulainen@meili.fi