RYHMÄT

Kilpailevat luistelijat

Kilpailevien luistelijoiden harjoittelu on pitkäjänteistä ja tavoitteellista. Harjoitusohjelma rakentuu jokaisen luistelijan henkilökohtaisiin tavoitteisiin nojaten, jotka laaditaan yhdessä valmentajan kanssa. Harjoittelu koostuu perusluistelun lisäksi haastavista pirueteista, hypyistä ja niiden yhdistelmistä sekä monipuolisista askeleista ja liu'uista. Jääharjoituksia sekä taitoluistelua tukevia oheisharjoituksia on useita kertoja viikossa, jonka lisäksi luistelijat ottavat valmentajilta yksityistunteja. Täältä pääset kilpailijaesittelyihin.

Kaija Kelavuori, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 0440 910626

Sähköposti: kaija.kelavuori@icloud.com  


Aikuisluistelu / harrastajat

Aikuisryhmäläiset ja harrastajat ovat niitä, joita on luistelukärpänen puraissut ja jotka haluavat päästä oppimaan luistelun saloja sekä samalla hieman kohottaa kuntoaan. Heidän kanssaan käydään läpi perusluistelun osat jokaisen henkilökohtaisen tason mukaan sekä opetellaan joitakin taitoluisteluelementtejä. Tärkeintä on luistelun ilo ja ryhmän kannustava ilmapiiri.

Marjatta Korsulainen, ryhmävastaava

Puhelinnumero:

Sähköposti: marjatta.korsulainen@meili.fi

Taitoluistelukoulu

Luistelijalla on vähän taitoluistelun alkeita tai Hippokoulu käytynä ja hän on kiinnostunut taitoluistelusta. Ryhmän viikkoharjoitteluun kuuluu myös taitoluistelua tukevaa oheisharjoittelua. Luistelijan taitotason ja valmentajan suosituksen mukaan tästä ryhmästä voi edetä kilparyhmään.

Elina Pietikäinen, ryhmävastaava

Puhelinnumero: 044 5311033

Sähköposti: pikkuee@gmail.com


Hippo-luistelukoulu 

Luistelukoululaiset pääsevät oppimaan jäällä etenemistä ja perusluistelun saloja leikin varjolla. Luistelukouluun ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin. Sillä ei ole väliä haluaako vain luistella, tulla jääkiekkoilijaksi vai taitoluistelijaprinsessaksi tai -prinssiksi. Tärkeintä on luistelun ilo, jäällä liikkuminen ja into uusien taitojen opettelemiseen.

Pirjo Rönkkö, ryhmävastaava 

Puhelinnumero: 0400 809420

Sähköposti: pirjo.ronkko@outlook.com


HINNASTO

Kilpailevat luistelijat

Kuukausimaksu määräytyy viikkokohtaisen jäämäärän mukaan. Hinta kerrotaan viikottaisella jäämäärällä, esim. 5 jäätä/vko: 5x35e=175e/kk

35€

HIPPO-luistelukoulu

Syys-/kevätkausi (sis. ohjauksen 12 krt, vakuutuksen ja jäsenmaksun)

70€

Taitoluistelukoulu

Syys-/kevätkausi

150€

Aikuisluistelu

Syys-/kevätkausi 

210€

JäsenmaksuKuukausi- ja jäämaksut: FI05 5068 0620 2091 79 / Iisalmen Taitoluistelijat